Betaling

Betaalmogelijkheden op een rij

In de online shop van Musikhaus Kirstein betaalt u op de manier u wenst!

Wij bieden een breed scala van veilige betaalmogelijkheden:

Vooruitbetaling

Vooruitbetaling

Na uw aankoop ontvangt u direct alle informatie over betaling door overboeking via een bankoverschrijving. Daarnaast zullen wij u een e-mail te sturen.

Zodra uw betaling is bijgeschreven op onze rekening, wordt de bestelling direct automatisch vrijgegeven en verstuurd.

Wanneer uw bestelling ontvangen is wordt het artikel voor u gereserveerd. Zo kan niemand de bestelde goederen op basis van banklooptijd weg grijpen.

Betalingen vanuit het buitenland:
Houdt u er rekening mee dat eventuele kosten door de klant moeten worden betaald voor overschrijvingen vanuit het buitenland. Wij kunnen de bestelling pas versturen als het volledige factuurbedrag is ontvangen.

PayPal

PayPal

PayPal is de online betalingsdienst waarmee u veilig kunt betalen, gemakkelijk en snel in online winkels – is gratis.

 • Veilig: uw bank of creditcard gegevens worden alleen opgeslagen op PayPal. Daarom worden ze niet opnieuw verzonden over het internet met elke online aankoop.
 • Eenvoudig: U betaalt met twee muisklikken. Omdat u een beroep doet op uw storting met PayPal bank of creditcard gegevens, in plaats van het invoeren voor elke aankoop die u doet.
 • Snel: PayPal-betalingen komen snel. De verkoper kan de producten onmiddellijk verzenden en u krijgt in de regel doe producten meestal eerder.

PayPal Express is de directe toegang tot uw PayPal-account. Door te klikken op de knop "uitdrukkelijk kopen met PayPal" komt u direct op bij PayPal-accountlogin: Aanmelden Bevestig de aankoop - en je bent klaar!

Geen lastige invoer van uw persoonlijke gegevens - alle benodigde informatie wordt rechtstreeks via PayPal overgenomen door ons.

Amazon Pay

Met Amazon betalen

Met Amazon betalingen kunt U gebruik maken van de opgeslagen facturerings- en verzendgegevens in je Amazon account om snel en veilig winkelen.

 • Zeker: Veilig winkelen met uw Amazon opgeslagen account gegevens op alle locaties . Uw transacties zijn veilig en de betalingsinformatie wordt niet doorgegeven aan de verkoper.
 • Betrouwbaar: Geniet van de kopersbescherming, de A-tot-Z garantie die Amazone biedt. Als u betaald via Amazon, staat Amazon voor de A-tot-Z garantie voor de conditie van de gekochte goederen (met uitzondering van cadeaubonnen) en de snelle levering.
 • Snel en eenvoudig: Sluit uw aankopen snel, zonder uw verzend- of factuurgegevens elke keer opnieuw te moeten in voeren. Betaal snel en gemakkelijk zonder dat u de site van de verkoper moet verlaten.
 • Vertrouwd: Betalen met Amazon staat voor de vertrouwde betaalomgeving die beschikbaar is bij Amazon.
Online betalen via iDEAL

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

In een paar stappen is de betaling gedaan:

 1. U kiest iDEAL als betaalmethode.
 2. U selecteert uw bank.
 3. U komt direct in het internetbankieren van uw bank en logt in op de voor u bekende manier.
 4. De gegevens van uw betaling zijn al ingevuld en u keurt de betaling goed.
 5. Uw bank toont direct een bevestiging van de betaling.
 6. U keert terug naar de webwinkel; bestelling en betaling geslaagd!
MasterCard SecureCode / Verified by Visa / American Express SafeKey

Betalen met creditcard

Wij accepteren betalingen van Visa, MasterCard en American Express. Uw creditgegevens invoeren tijdens het bestelproces. Deze worden direct versleuteld naar onze betalingsdienstaanbieder. De debitering van uw creditkaartbedrag volgt door de voltooiing van de aankoop.

3D veilig (geverifieerd door Visa, MasterCard SecureCode, American Express SafeKey)

Bij het bestellen met een creditcard, zal een veiligheidsprocedure worden toegepast, die wordt bepaald door de uitgevende bank. Afhankelijk van de bank, resulteert dit in een wachtwoord dat wordt gevraagd, om het frauduleus gebruik van uw kaart tegen te gaan. Als u geen wachtwoord hebt ontvangen, kan het gebeuren dat u een initiële toekenning van dergelijk wachtwoord wordt gevraagd voor alle andere aankopen op het internet.

U kunt ook betalen via PayPal met uw creditcard.

Vouchers

Promotionele vouchers

U kunt gemakkelijk uw voucher in uw winkelwagentje inwisselen.

 • Als de voucher eenmaal is ingewisseld dan is het onherroepelijk geïnd en kan het niet worden hersteld.
 • Een uitbetaling van de waarde van de coupon is niet mogelijk.
 • Een splitsing van een voucher is niet mogelijk.
 • Meerder vouchers kunnen ingewisseld worden per bestelling, afhankelijk van het type voucher(actie-coupon, cadeaubon).
 • De waarde van de voucher wordt in mindering gebracht op de waarde van de goederen en niet op de verzendkosten.
 • Promotionele codes kunnen slechts eenmaal per klant en actie worden ingewisseld.