30 dagen geld terug garantie

Dat zou kunnen gebeuren

Je hebt een instrument met vaste overtuiging gekocht en nu besef je dat het instrument of apparatuur niet geschikt is voor je.

Geen probleem!

Op alle producten die u bij Kirstein.nl koopt, verlenen wij u na ontvangst van goederen in aanvulling op het wettelijk recht op 30 dagen geld terug - zonder mitsen en maren.

Uitgesloten zijn goederen die speciaal gemaakt zijn op basis van specificaties van de klant, de meter, slijtage producten (bijvoorbeeld, koorden, muziek, kabel) of producten van de hygiëne (in-ear hoofdtelefoon, harmonica) of vergunning redenen (software) kunnen niet worden teruggestuurd.

Als je niet helemaal tevreden bent met een artikel dat je bij ons hebt gekocht, gebruik dan gewoon ons online retourcentrum.

Wij sturen u dan een retourlabel voor de retourzending. Voor de retourzending van pakketten rekenen wij €3,90. Wij rekenen € 19,90 voor de retourzending van artikelen die door een expediteur worden geretourneerd.

Voorwaarden voor onze 30 dagen geld-terug-garantie

  1. Voorwaarden voor onze 30 dagen geld-terug-garantie (verlengde recht op terugkeer) zal verstrijken na de 14-daagse herroepingsrecht. U kunt zich als consument beroepen op het wettelijk herroepingsrecht, daarnaast verlenen wij u het recht om uw tegen ons gegeven opdracht zich schriftelijk binnen 30 dagen te annuleren via het formulier in ons retourcentrum.
  2. U kunt goederen die per pakketpost worden verzonden op eigen kosten terugsturen of u kunt het retourlabel gebruiken dat wij u zullen verstrekken. Goederen die niet per pakketpost kunnen worden verzonden, worden door een expediteur bij u opgehaald. Wij rekenen €3,90 voor de retourzending van pakketten of €19,90 voor de retourzending per expediteur.
  3. De verlengde termijn van 30 dagen begint met de ontvangst van de goederen, die met het oog op de uitgebreide termijn van 30 dagen zich voldoende beschermd om de intrekking of de zaak terug te sturen.

    De herroeping is alleen mogelijk via het formulier in ons retourcentrum.

  4. De goederen moeten door de verlengde contractuele herroepingsrecht in de originele verpakking (waar de goederen in daarvoor geschikte verpakkingen werden afgeleverd), volledig, ongebruikt (tenzij het voor levering aan nieuw materiaal) en onbeschadigd terug gestuurd worden. Dit heeft geen invloed op uw wettelijke garantierechten , als de geleverde goederen reeds gebrekig waren.
  5. Deze uitgebreide contractuele herroepingsrecht geldt niet voor akoestische piano's.